Telefonische bereikbaarheid

Virtual balie / Telefonische bereikbaarheid

Het belang van telefonische bereikbaarheid is enorm toegenomen!

Jouw telefonische bereikbaarheid verbeteren!

Mis nooit meer een gesprek met onze telefoondienst!

Voordelen van onze telefoondienst:

  • Verhoogt jouw telefonische bereikbaarheid
  • Geen vaste kosten, u betaalt per seconde
  • 2 weken gratis uitproberen!
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Ervaren en opgeleide Angels

Vier redenen waarom telefonische bereikbaarheid zo belangrijk is

De telefoon is overal

Ach, die goeie ouwe tijd toen de telefoon nog een snoer had... nu heeft iedereen altijd zijn of haar telefoon bij zich. En is dus in principe telefonisch bereikbaarheid. Altijd. Overal. Dat weet de beller ook, en denkt bij een antwoordapparaat dus al gauw “hij/zij WIL niet met me spreken”. Minpuntje! Telefonisch on-bereikbaarheid is dus eigenlijk on... beleefd.

Alles gaat sneller

Het is iedereen wel eens opgevallen hoeveel langdradiger oude films en televisieseries zijn dan tegenwoordig. Kom toch eens ter zake! Het laat zien hoe we ontzettend veel sneller zijn gaan leven. Een paar uur telefonisch onbereikbaar zijn kan gewoon niet meer. Als je pech hebt, is die klant of relatie allang weer vertrokken naar iemand die wél een grote telefonische bereikbaarheid heeft. En als je geluk hebt, is hij of zij alleen maar geërgerd.

Privé en werk lopen door elkaar

Nog zo’n ‘goeie oude tijd’-verzuchting: weet je nog, vroeger toen je nog een werkdag en privé avond had? En toen een weekend nog een weekend was? Voor veel mensen lopen werk en privé nu helemaal door elkaar. Dat heeft zeker voordelen, zoals even een thuisklusje overdag kunnen doen. Maar het nadeel is dat zakelijke bellers verwachten dat je óók ’s avonds bereikbaar bent. En in het weekend.

Voicemail is géén bereikbaarheid

“... dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug, PIEP.” Men denkt dat voicemail telefonisch bereikbaarheid is, maar de klant of relatie denkt: “Wanneer belt-ie dan terug? Werkt dat überhaupt?” En dat zijn logische vragen. Want hoe vaak vergeet je niet je voicemail te beluisteren? De halfbakken bereikbaarheid van een voicemail is eigenlijk nog slechter dan helemaal niet bereikbaar zijn. Dat laatste is tenminste duidelijk voor de beller.

Hoe kunnen wij u helpen?

Om uw bereikbaarheid te verbeteren