Antwoordservice

Virtual balie / Antwoordservice

Telefonische bereikbaarheid is en blijft essentieel

Altijd bereikbaar op een vast telefoonnummer wanneer u dat wil

Mis nooit meer een gesprek met onze antwoordservice

Voor goede klantenbinding is het belang van bereikbaarheid enorm. Dat weet u als geen ander. Elke klant verdient het om serieus genomen te worden. Niets vervelender dan ellenlang in de wacht te moeten staan of een onpersoonlijk antwoordapparaat met voicemail te krijgen. Door uw telefoonverkeer uit te besteden voorkomt u deze teleurstelling. Goede bereikbaarheid is niet voor niets één van de belangrijkste factoren voor een hoge klanttevredenheid.

Met de Angels van Virtual Balie mist u nu nooit meer een telefonische oproep. Het is handig om de Angels in te zetten tijdens piekuren, drukke perioden of afwezigheid van uw eigen backoffice. Maar ook als u zelf geen secretariaat heeft, is het outsourcen van uw telefoondienst een fantastisch flexibele oplossing. Wel zo’n fijn idee dat uw klant altijd iemand aan de lijn krijgt.

Overigens kent deze zakelijke telefoondienst geen vaste kosten. U bepaalt zelf hoe en wanneer u onze Angels inzet. Na afloop krijgt u meteen een boodschap via mail of sms. Zo weet u precies wat er speelt.

Voordelen van onze telefoondienst:

  • Verhoogt uw telefonische bereikbaarheid
  • Geen vaste kosten, u betaalt per seconde
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Ervaren en opgeleide Angels
  • 2 weken gratis uitproberen!

Vier redenen waarom telefonische bereikbaarheid zo belangrijk is

De telefoon is overal

Vandaag de dag heeft iedereen een mobiele telefoon. En iedereen heeft deze eigenlijk altijd bij zich en geeft daarmee aan telefonisch bereikbaarheid te zijn. Altijd. Overal. Dat weet de beller ook en denkt bij een voicemail dus al gauw “Hij/zij WIL niet met me spreken”. Minpuntje! Telefonisch on-bereikbaarheid is dus eigenlijk on-beleefd.

Vaste zekerheid

Een paar uur op een dag telefonisch onbereikbaar zijn, kan gewoonweg niet meer. Maar continu mobiel bereikbaar zijn is ook ondoenlijk. Met een vast telefoonnummer geeft u aan dat u gewoon gebeld mag worden. Uw klant hoeft zich geen te maken of ze u wel mogen of kunnen storen. Dus niet alleen voor u, maar ook voor uw klant wel zo’n prettig idee.

Privé en werk lopen door elkaar

Weet u nog? Voor de komst van de mobiele telefoon was er een einde aan de werkdag. Het weekend was toen nog echt een vrij weekend. Voor veel mensen lopen nu werk en privé door elkaar. Dat heeft zeker voordelen, zoals even een thuisklusje overdag kunnen doen. Maar het nadeel is dat zakelijke bellers verwachten dat je óók ’s avonds bereikbaar bent, of in het weekend.

Voicemail is géén bereikbaarheid

“... dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug, PIEP.” Men denkt dat voicemail telefonisch bereikbaarheid is, maar uw klant denkt: “Wanneer belt-ie dan terug? Werkt dat überhaupt?” Dit zijn logische vragen, want wees eerlijk: Hoe vaak vergeet u zelf uw voicemail af te luisteren? Voorkom voicemail en schakel de Angels in als uw antwoordservice.

Hoe kunnen wij u helpen?

Om uw bereikbaarheid te verbeteren

Stichting B4 Nature

De Stichting B4Nature beveelt de Virtual Balie van harte aan. Als Non-Profit Stichting missen we op deze manier nooit een oproep. De professionele medewerkers van Virtual Balie, naar waarheid “Ängels” genoemd, beantwoorden niet alleen perfect en vriendelijk onze telefoontjes, ze geven zelfs onze contacten en klanten antwoord op de meest voorkomende vragen! Eindelijk krijgen we binnen de minuut een transcriptie van het telefoontje een mail. FMC heeft ons geholpen onze Foundation te ontwikkelen!

Peter Schallenberg

Zoetermeer

Henk Kuiper Webs

Virtual Balie doet wat ze beloven! Ik hoef mij geen zorgen te maken over mijn bereikbaarheid. Zoals ze zelf al zeggen “Altijd bereikbaar, ook als u er zelf niet bent! Ideaal als je, zoals ik, regelmatig onderweg bent!

Henk Kuiper

Capelle a/d IJssel

Asha Fotografie

Mijn telefoontjes worden beantwoord, met een glimlach, want dat vind ik belangrijk. Als ik in een shoot zit, in gesprek ben of eens geconcentreerd wil werken, kan ik dat ongestoord doen.
Letterlijk van elk telefoontje krijg ik bericht, ook bij geen terugbelnotitie zie ik wie mij gebeld heeft en dat vind ik fijn. Dankzij de angels van FMC Virtual Balie. Want zij nemen altijd op.
Wij zijn heel blij met hen. Dank, lieve angels!

Asha Gaalman Fotografie

Rotterdam

CaterMaat Koffie

Extra voordeel van Eddy’s Virtual Balie:

Wanneer ik niet bereikbaar ben weet ik gewoon dat ik bereikbaar ben en dat geeft een prettig gevoel en geen stress aan gemiste telefoontjes. Tijdens de vakantie is nog prettiger. Ik kan nu genieten van mijn vakantie met de wetenschap dat ik gewoon bereikbaar ben en een email ontvang waardoor ik de klant toch te woord kan staan maar dan op het moment dat het mij uitkomt. Tevens is de klant dan nog extra blij omdat ik toch nog antwoord.

Marcel Oostrom

Schiedam

Meedoen in Rotterdam

St. Meedoen in Rotterdam werkt een tijd samen met FMC. We zijn erg tevreden met de bereikbaarheid en de dienstverlening. Onze klanten worden snel te woord gestaan en krijgen goede informatie. Lastige situaties worden naar ons doorverbonden of ontvangen wij een terugbel notitie. Overweeg u ook om een telefoondienst in te huren, vraag dan een gesprek aan met Eddy. Hij verplaatst zich goed in de situatie van het bedrijf en komt met de oplossing!

Caroline Mahutte

Rotterdam

Oudebeek Beleggen

Als zzp-er is het voor mij niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. En dat is vervelend.  Maar nu met Virtual Balie als ik even niet gebeld wil worden schakel ik mijn mobiele telefoon door naar  FMC Virtual Balie en er wordt professioneel opgenomen.  Super handig! Ik dacht altijd dat zo’n professionele telefonische antwoordservice onbetaalbaar zou zijn. Helemaal niet! Ik raad iedereen aan die, net als ik, geen gesprekken wil missen om contact op te nemen met de angels van FMC Virtual Balie.

Joop Oudebeek

Dordrecht

Mo2vation

De bereikbaarheid van Virtual Balie is gewoon top, maar hoe kan het ook anders als dit hetgeen is waar zij voor staan. “ongestoord naar de top, de angels van Virtual Balie nemen áltijd op!”. De angels zijn vriendelijk, duidelijk en weten  elk telefoontje goed af te handelen. Zij nemen heel de dag telefoontjes aan van verschillende bedrijven, maar toch is hier niks aan te merken in kennis en professionaliteit. Ik zou iedereen dit aanraden. Het is zeker de moeite waard en het kan zelfs extra inkomsten opleveren, want wanneer jij een telefoontje mist kan je ook de omzet hiervan mislopen.

Gillian de Bruin

Rotterdam

Linpro

Wij maken gebruik van FMC, al onze telefoons zijn doorgeschakeld naar ons Virtual Balie. Tot een jaar geleden zaten wij geheel in de stress, en toen sprong Eddy Ramos voor ons in de bres. Wij zijn maar een klein bedrijf, en dan is de telefoon vaak een ondergeschoven kind. Eddy ontzorgt ons nu van de telefonische bereikbaarheid. Wij kunnen ongestoord rustig verder bouwen, zonder dat de klanten er iets van merken. Wij zijn u altijd bereikbaar en de terugkoppeling van de angels zijn erg accuraat. Alle bedrijven zou ik dit aanraden.  Bedankt Eddy en jouw angels.

Michael en Rick

Beesd Gelderland

Albeda College

“FMC Virtual Balie is een goed leerbedrijf voor onze studenten. Zeer professioneel. Eddy kennen wij als een klantgerichte, zeer gedreven en prettige partner om mee samen te werken.”

Gerrie Wardenier

Rotterdam

MR Beveiliging.nl

Met FMC is het altijd fijn samenwerken. Er is persoonlijk contact en als we een wijziging hebben of door willen voeren is dat altijd op een hele korte termijn geregeld. Als er een urgent telefoongesprek binnenkomt zijn ze ook zeker niet te beroerd om ons op alle mogelijke manieren te bereiken. Voor ons is FMC Virtual Balie de optimale doorverbindservice en hopen nog jaren met ze samen te werken.

Marcel Randshuizen

Hillegom