DeurbelReceptie

Virtual balie / DeurbelReceptie

Altijd bereikbaar, altijd gastvrij

Stel je voor: een klant staat voor de deur van uw bedrijf, maar u bent niet in de gelegenheid om zelf de deur te openen. Misschien bent u druk bezig met een belangrijke vergadering, of u bent simpelweg niet op locatie. U wilt uw klant natuurlijk niet buiten in de regen laten staan. Met de DeurbelReceptie van Virtual Balie hoeft dat ook niet. Onze innovatieve oplossing zorgt ervoor dat uw klant altijd vriendelijk wordt verwelkomd en naar een wachtruimte wordt geleid, zelfs als u er niet bent.

Toegangsbeheer met geïntegreerde klantenservice

In de huidige tijd is het steeds moeilijker om een fulltime receptionist(e) te vinden die de deur opent, bezoekers verwelkomt en hen van informatie voorziet. Bovendien drukken de kosten van een eigen receptie op het bedrijfsresultaat. Met de DeurbelReceptie kunt u op deze kosten besparen. Deze unieke dienst combineert toegangsbeheer via een deurbel met onze antwoord- en balieservice. Zo kunt u niet alleen de deur op afstand openen, maar ook vragen en verzoeken van bezoekers beheren.

Meerwaarde van Virtual Balie

De DeurbelReceptie is meer dan alleen een deurbel. Het is een geïntegreerd klantenserviceportaal waarmee uw bedrijf op elk moment professioneel bereikbaar is. Onze geavanceerde deurbel unit is uitgerust met een simkaart, camera, microfoon en luidspreker voor tweerichtingscommunicatie. Dit zorgt voor een hoog niveau van service en veiligheid. Bovendien is onze technologie avg-proof en beschermd tegen hacking.

Uw wensen centraal

Bij Virtual Balie staat maatwerk voorop. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een passend pakket samen voor uw DeurbelReceptie. De kosten bestaan uit eenmalige installatiekosten en een maandelijks abonnement, afhankelijk van het gekozen pakket en de benodigde installatie.

De 3 belangrijkste voordelen van de DeurbelReceptie

Gastvrije toegang

Het is fijn dat de toegang tot uw pand altijd beheerd wordt. Zo hoeft er nooit meer iemand in weer en wind buiten te wachten, omdat u niet in de gelegenheid bent deze deur zelf te openen. Wel zo gastvrij om uw klant direct toegang te verlenen en naar de wachtruimte te loodsen. Klanten zullen deze service waarderen.

Altijd voldoende voorraad

Pakketbezorgers rijden af en aan. Dat houdt ook in dat er altijd iemand op locatie aanwezig moet zijn om uw pakketten in ontvangst te nemen. Kostbare voorraad of essentiële technische onderdelen wilt u immers niet onbewaakt op de stoep laten zetten, of nog een dag langer moeten wachten op een nieuwe bezorgpoging.

Hoogstaande techniek

De techniek die Virtual Balie gebruikt voor de DeurbelReceptie is zeer geavanceerd en van hoogstaand kwaliteit. Uw veiligheid staat voorop en daarom hechten wij erg veel waarde aan de kwaliteit van de door ons geboden techniek. Wij garanderen u dit. Sterker nog: dat mag u van ons verwachten.

Nieuwsgierig naar meer?

Wilt u meer weten over wat de DeurbelReceptie voor uw onderneming kan betekenen?
Neem dan contact op met Eddy van Virtual Balie. Hij denkt graag met u mee.

Stichting B4 Nature

De Stichting B4Nature beveelt de Virtual Balie van harte aan. Als Non-Profit Stichting missen we op deze manier nooit een oproep. De professionele medewerkers van Virtual Balie, naar waarheid “Ängels” genoemd, beantwoorden niet alleen perfect en vriendelijk onze telefoontjes, ze geven zelfs onze contacten en klanten antwoord op de meest voorkomende vragen! Eindelijk krijgen we binnen de minuut een transcriptie van het telefoontje een mail. FMC heeft ons geholpen onze Foundation te ontwikkelen!

Peter Schallenberg

Zoetermeer

Henk Kuiper Webs

Virtual Balie doet wat ze beloven! Ik hoef mij geen zorgen te maken over mijn bereikbaarheid. Zoals ze zelf al zeggen “Altijd bereikbaar, ook als u er zelf niet bent! Ideaal als je, zoals ik, regelmatig onderweg bent!

Henk Kuiper

Capelle a/d IJssel

Asha Fotografie

Mijn telefoontjes worden beantwoord, met een glimlach, want dat vind ik belangrijk. Als ik in een shoot zit, in gesprek ben of eens geconcentreerd wil werken, kan ik dat ongestoord doen.
Letterlijk van elk telefoontje krijg ik bericht, ook bij geen terugbelnotitie zie ik wie mij gebeld heeft en dat vind ik fijn. Dankzij de angels van FMC Virtual Balie. Want zij nemen altijd op.
Wij zijn heel blij met hen. Dank, lieve angels!

Asha Gaalman Fotografie

Rotterdam

Maat Koffie

Extra voordeel van Eddy’s Virtual Balie:

Wanneer ik niet bereikbaar ben weet ik gewoon dat ik bereikbaar ben en dat geeft een prettig gevoel en geen stress aan gemiste telefoontjes. Tijdens de vakantie is nog prettiger. Ik kan nu genieten van mijn vakantie met de wetenschap dat ik gewoon bereikbaar ben en een email ontvang waardoor ik de klant toch te woord kan staan maar dan op het moment dat het mij uitkomt. Tevens is de klant dan nog extra blij omdat ik toch nog antwoord.

Marcel Oostrom

Schiedam

Meedoen in Rotterdam

St. Meedoen in Rotterdam werkt een tijd samen met FMC. We zijn erg tevreden met de bereikbaarheid en de dienstverlening. Onze klanten worden snel te woord gestaan en krijgen goede informatie. Lastige situaties worden naar ons doorverbonden of ontvangen wij een terugbel notitie. Overweeg u ook om een telefoondienst in te huren, vraag dan een gesprek aan met Eddy. Hij verplaatst zich goed in de situatie van het bedrijf en komt met de oplossing!

Caroline Mahutte

Rotterdam

Oudebeek Beleggen

Als zzp-er is het voor mij niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. En dat is vervelend.  Maar nu met Virtual Balie als ik even niet gebeld wil worden schakel ik mijn mobiele telefoon door naar  FMC Virtual Balie en er wordt professioneel opgenomen.  Super handig! Ik dacht altijd dat zo’n professionele telefonische antwoordservice onbetaalbaar zou zijn. Helemaal niet! Ik raad iedereen aan die, net als ik, geen gesprekken wil missen om contact op te nemen met de angels van FMC Virtual Balie.

Joop Oudebeek

Dordrecht

Mo2vation

De bereikbaarheid van Virtual Balie is gewoon top, maar hoe kan het ook anders als dit hetgeen is waar zij voor staan. “ongestoord naar de top, de angels van Virtual Balie nemen áltijd op!”. De angels zijn vriendelijk, duidelijk en weten  elk telefoontje goed af te handelen. Zij nemen heel de dag telefoontjes aan van verschillende bedrijven, maar toch is hier niks aan te merken in kennis en professionaliteit. Ik zou iedereen dit aanraden. Het is zeker de moeite waard en het kan zelfs extra inkomsten opleveren, want wanneer jij een telefoontje mist kan je ook de omzet hiervan mislopen.

Gillian de Bruin

Rotterdam

Linpro

Wij maken gebruik van FMC, al onze telefoons zijn doorgeschakeld naar ons Virtual Balie. Tot een jaar geleden zaten wij geheel in de stress, en toen sprong Eddy Ramos voor ons in de bres. Wij zijn maar een klein bedrijf, en dan is de telefoon vaak een ondergeschoven kind. Eddy ontzorgt ons nu van de telefonische bereikbaarheid. Wij kunnen ongestoord rustig verder bouwen, zonder dat de klanten er iets van merken. Wij zijn u altijd bereikbaar en de terugkoppeling van de angels zijn erg accuraat. Alle bedrijven zou ik dit aanraden.  Bedankt Eddy en jouw angels.

Michael en Rick

Beesd Gelderland

Albeda College

“FMC Virtual Balie is een goed leerbedrijf voor onze studenten. Zeer professioneel. Eddy kennen wij als een klantgerichte, zeer gedreven en prettige partner om mee samen te werken.”

Gerrie Wardenier

Rotterdam

MR Beveiliging.nl

Met FMC is het altijd fijn samenwerken. Er is persoonlijk contact en als we een wijziging hebben of door willen voeren is dat altijd op een hele korte termijn geregeld. Als er een urgent telefoongesprek binnenkomt zijn ze ook zeker niet te beroerd om ons op alle mogelijke manieren te bereiken. Voor ons is FMC Virtual Balie de optimale doorverbindservice en hopen nog jaren met ze samen te werken.

Marcel Randshuizen

Hillegom