Virtual Balie Angels

Virtual balie / Virtual Balie Angels

Professionele virtuele assistenten

Alle medewerkers van Virtual Balie worden door onze opdrachtgevers ‘Angels’ genoemd. En dat is niet voor niets. De Virtual Balie Angels zijn namelijk de reddende engelen van uw bedrijf. Maar alleen wanneer u dat wenst. Bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een piekbelasting aan de telefoon, of omdat u even geen tijd heeft vanwege andere werkzaamheden, vergadering, u onderweg bent of gewoon even niet gestoord wil worden. Maar ook wanneer uw eigen secretariaat een vrije dag heeft. De Angels zijn er.

"De Angels zorgen met ‘engelengeduld’ dan voor uw bereikbaarheid: telefonisch met antwoordservice maar ook met een digitale/virtuele klantenbalie. Zelfs complete klantenservice behoort tot de mogelijkheden”.

Waarom onze Angels!

Zij ontzorgen u zodat u meer tijd heeft.

Zij zijn professioneel

Zij zijn oplossingsgericht

Zij zijn interactief

Positief! Dial with a smile!

Persoonlijk aanpak: de Angels zorgen voor de menselijke ‘touch’, omdat ze altijd vriendelijk en behulpzaam zijn.

Klantgericht: de Angels ontzorgen u, want zij handelen al uw oproepen professioneel en efficiënt af.

Maatwerk: de inzet van de Angels is flexibel, want u schakelt hen in alleen wanneer en hoe u dat wenst.

Toewijding aan kwaliteit: alle Angels zijn goed getraind om hoogwaardige service te bieden, zodat ze precies in uw behoeften kunnen voorzien.

Betrouwbaarheid: de Angels zijn altijd bereikbaar en dat is goed voor uw klanttevredenheid.

Uw zakelijke bereikbaarheid gegarandeerd

De Virtual Balie Angels nemen namens uw bedrijf de telefoon áltijd op en bieden uw klant een vriendelijk en luisterend oor. Uw klant voelt zich hierdoor gehoord en wordt ook daadwerkelijk geholpen. Als u dat wenst kunnen de Angels ook antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Na afloop krijgt u meteen een boodschap via mail of sms. Zo weet u precies wat er speelt, terwijl u zich bezig kunt houden met andere werkzaamheden.

Voor webshops kunnen de Angels ook uw mailverkeer afhandelen, uw postretours verwerken en zelfs uw social mediakanalen en chat-functie beheren. De Angels spreken overigens niet alleen Nederlands, maar ook vloeiend Engels en Frans.

Ontmoet de Angels

Zij zijn u graag van dienst