Virtual Balie Angels

Virtual balie / Virtual Balie Angels

De Angels van Virtual Balie

Betere zult u niet vinden!

De medewerkers van Virtual Balie worden door onze klanten ‘Angels’ genoemd en dat gebeurt niet voor niets… Immers, uw relaties én u ontzorgen is wat de Virtual Balie Angels het allerliefste doen en dat doen ze met engelengeduld.

Waarom onze Angels!

Zij ontzorgen u zodat u meer tijd heeft.

Zij zijn professioneel

Zij zijn oplossingsgericht

Zij zijn interactief

Positief! Dial with a smile!

Ze nemen namens uw bedrijf de telefoon áltijd op en bieden uw relatie een vriendelijk luisterend oor. Uw relatie voelt zich gehoord en geholpen, u krijgt meteen na afloop een boodschap via mail of sms. Zo weet u precies wat er speelt, terwijl u met andere dingen bezig bent. Voor webshops handelen ze het mailverkeer af en verwerken postretours. Bovendien spreken ze niet alleen Nederlands, maar ook Engels en Frans. Onderneem optimaal, samen met de Virtual Balie Angels!

Wees maximaal bereikbaar en mis geen gesprek.

Terugkoppeling op de manier die u wenst.

Virtual Balie ziet het als een uitdaging om uw klanten een bijzondere beleving te bieden, in plaats van alleen een reactie te geven. Juist door het bieden van díe meerwaarde kiezen klanten vaker voor uw bedrijf.

Door uw telefoonafhandeling uit te besteden aan Virtual Balie verbetert u de telefonische bereikbaarheid. Uw klanten staan niet onnodig in een wachtrij en krijgen geen ingesprektoon of voicemail te horen.

Ontmoet de Angels!

Zij zijn u graag van dienst