Support voor techniek en bouw

Virtual balie / Support voor techniek en bouw

Mis nooit meer een oproep voor een opdracht

Ook als u op de steiger staat of deze zomer in uw hangmat ligt

Wat als je aan het werk bent

Het belang van bereikbaarheid is enorm. Dat weet u als geen ander. Een gemiste oproep kan zo maar een gemiste opdracht betekenen.

Voor u als ZZP’er in de Bouw & Techniek is het onmogelijk om elke dag de hele tijd bereikbaar te zijn. Als u bijvoorbeeld net met een kwast, een hamer of een ander gereedschap in uw hand op een steiger staat, kunt u niet even uw telefoon opnemen, deze potentiële klant vriendelijk te woord staan, rustig uw agenda checken en vervolgens een kennismakingsafspraak inplannen.

Wat doet u waarschijnlijk als u niet gestoord wenst te worden? Precies. U zet uw voicemail aan…

Angels nemen altijd op: ook tijdens de BouwVak

Een gemiste kans, want het kan ook anders. U kunt ook de Angels van Virtual Balie inschakelen. Zij nemen altijd op. Ideaal, zeker tijdens de komende BouwVak! Zo weet u zeker dat u geen enkele oproep mist.

U kunt de Angels inschakelen wanneer u dat wenst. Zo kunt u een beroep op hen doen als u niet in de gelegenheid bent om zelf de telefoon op te nemen, tijdens piekmomenten, drukke perioden of als u op vakantie bent. Als u zelf geen secretariaat heeft, is het outsourcen van uw telefoondienst een fantastisch flexibele oplossing. Wel zo’n fijn idee dat uw klant altijd iemand aan de lijn krijgt.

Geen vaste kosten

Overigens kent deze zakelijke telefoondienst geen vaste kosten. U bepaalt zelf hoe en wanneer u onze Angels inzet. Na afloop krijgt u meteen een boodschap via mail of sms. Zo weet u precies wat er speelt.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening?

Doe de check en ontdek welke service het beste bij u past.

De 3 belangrijkste redenen om Virtualbalie in te schakelen

Ongestoord werken

Als u aan het werk bent, dan wilt u zich volledig daarop kunnen focussen. Als uw geen eigen secretariaat hebt, kunt u gewoon niet altijd uw telefoon opnemen, of uitgebreid via uw smartphone een vraag via email beantwoorden. De Angels van Virtual Balie zijn er dan voor u op de momenten waarop u dat wilt.

 

Geen opdrachtaanvraag missen

Veel nieuwe opdrachten die u heeft krijgt, beginnen met een aanvraag. Als dat via een telefoontje is, wilt u ten aller tijden bereikbaar zijn. Krijgt een klant een onpersoonlijke voicemail, dan belt deze vast uw concurrent. Met Virtual Balie voor komt u dat, want dan bent u altijd bereikbaar.

Eindelijk echt vakantie

Geen baas hebben, geeft vrijheid en kent enorme voordelen. Maar dat altijd bereikbaar moeten zijn heeft als groot nadeel dat u nooit echt vakantie kunt hebben. Dat kan wel! Schakel Virtual Balie in. En mocht u echt uw werk niet los kunnen laten, kunt ’s avonds als u WiFi hebt altijd even uw e-mail checken.

 

Stichting B4 Nature

De Stichting B4Nature beveelt de Virtual Balie van harte aan. Als Non-Profit Stichting missen we op deze manier nooit een oproep. De professionele medewerkers van Virtual Balie, naar waarheid “Ängels” genoemd, beantwoorden niet alleen perfect en vriendelijk onze telefoontjes, ze geven zelfs onze contacten en klanten antwoord op de meest voorkomende vragen! Eindelijk krijgen we binnen de minuut een transcriptie van het telefoontje een mail. FMC heeft ons geholpen onze Foundation te ontwikkelen!

Peter Schallenberg

Zoetermeer

Henk Kuiper Webs

Virtual Balie doet wat ze beloven! Ik hoef mij geen zorgen te maken over mijn bereikbaarheid. Zoals ze zelf al zeggen “Altijd bereikbaar, ook als u er zelf niet bent! Ideaal als je, zoals ik, regelmatig onderweg bent!

Henk Kuiper

Capelle a/d IJssel

Asha Fotografie

Mijn telefoontjes worden beantwoord, met een glimlach, want dat vind ik belangrijk. Als ik in een shoot zit, in gesprek ben of eens geconcentreerd wil werken, kan ik dat ongestoord doen.
Letterlijk van elk telefoontje krijg ik bericht, ook bij geen terugbelnotitie zie ik wie mij gebeld heeft en dat vind ik fijn. Dankzij de angels van FMC Virtual Balie. Want zij nemen altijd op.
Wij zijn heel blij met hen. Dank, lieve angels!

Asha Gaalman Fotografie

Rotterdam

Maat Koffie

Extra voordeel van Eddy’s Virtual Balie:

Wanneer ik niet bereikbaar ben weet ik gewoon dat ik bereikbaar ben en dat geeft een prettig gevoel en geen stress aan gemiste telefoontjes. Tijdens de vakantie is nog prettiger. Ik kan nu genieten van mijn vakantie met de wetenschap dat ik gewoon bereikbaar ben en een email ontvang waardoor ik de klant toch te woord kan staan maar dan op het moment dat het mij uitkomt. Tevens is de klant dan nog extra blij omdat ik toch nog antwoord.

Marcel Oostrom

Schiedam

Meedoen in Rotterdam

St. Meedoen in Rotterdam werkt een tijd samen met FMC. We zijn erg tevreden met de bereikbaarheid en de dienstverlening. Onze klanten worden snel te woord gestaan en krijgen goede informatie. Lastige situaties worden naar ons doorverbonden of ontvangen wij een terugbel notitie. Overweeg u ook om een telefoondienst in te huren, vraag dan een gesprek aan met Eddy. Hij verplaatst zich goed in de situatie van het bedrijf en komt met de oplossing!

Caroline Mahutte

Rotterdam

Oudebeek Beleggen

Als zzp-er is het voor mij niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. En dat is vervelend.  Maar nu met Virtual Balie als ik even niet gebeld wil worden schakel ik mijn mobiele telefoon door naar  FMC Virtual Balie en er wordt professioneel opgenomen.  Super handig! Ik dacht altijd dat zo’n professionele telefonische antwoordservice onbetaalbaar zou zijn. Helemaal niet! Ik raad iedereen aan die, net als ik, geen gesprekken wil missen om contact op te nemen met de angels van FMC Virtual Balie.

Joop Oudebeek

Dordrecht

Mo2vation

De bereikbaarheid van Virtual Balie is gewoon top, maar hoe kan het ook anders als dit hetgeen is waar zij voor staan. “ongestoord naar de top, de angels van Virtual Balie nemen áltijd op!”. De angels zijn vriendelijk, duidelijk en weten  elk telefoontje goed af te handelen. Zij nemen heel de dag telefoontjes aan van verschillende bedrijven, maar toch is hier niks aan te merken in kennis en professionaliteit. Ik zou iedereen dit aanraden. Het is zeker de moeite waard en het kan zelfs extra inkomsten opleveren, want wanneer jij een telefoontje mist kan je ook de omzet hiervan mislopen.

Gillian de Bruin

Rotterdam

Linpro

Wij maken gebruik van FMC, al onze telefoons zijn doorgeschakeld naar ons Virtual Balie. Tot een jaar geleden zaten wij geheel in de stress, en toen sprong Eddy Ramos voor ons in de bres. Wij zijn maar een klein bedrijf, en dan is de telefoon vaak een ondergeschoven kind. Eddy ontzorgt ons nu van de telefonische bereikbaarheid. Wij kunnen ongestoord rustig verder bouwen, zonder dat de klanten er iets van merken. Wij zijn u altijd bereikbaar en de terugkoppeling van de angels zijn erg accuraat. Alle bedrijven zou ik dit aanraden.  Bedankt Eddy en jouw angels.

Michael en Rick

Beesd Gelderland

Albeda College

“FMC Virtual Balie is een goed leerbedrijf voor onze studenten. Zeer professioneel. Eddy kennen wij als een klantgerichte, zeer gedreven en prettige partner om mee samen te werken.”

Gerrie Wardenier

Rotterdam

MR Beveiliging.nl

Met FMC is het altijd fijn samenwerken. Er is persoonlijk contact en als we een wijziging hebben of door willen voeren is dat altijd op een hele korte termijn geregeld. Als er een urgent telefoongesprek binnenkomt zijn ze ook zeker niet te beroerd om ons op alle mogelijke manieren te bereiken. Voor ons is FMC Virtual Balie de optimale doorverbindservice en hopen nog jaren met ze samen te werken.

Marcel Randshuizen

Hillegom