Coworking voor verhuurders

Virtual balie / Coworking voor verhuurders

COMMUNICATIE KIT -> verhuurder

Nieuw: gegarandeerde telefonische bereikbaarheid voor uw huurders

Coworking Balie© maakt de service op coworking spaces compleet
De Angels van Virtual Balie regelen het

U biedt een plek waar kennis, kunde, enthousiasme en creativiteit rijkelijk aanwezig zijn. Met strakke werkplekken en alle denkbare faciliteiten. Kortom: alles is er piekfijn geregeld! Of toch niet helemaal?

Een extra service die vaak over het hoofd wordt gezien is hulp bieden bij de telefonische bereikbaarheid van uw huurders. Hoe fijn is het als uw huurders altijd te woord worden gestaan, ook

als zij zelf niet telefonisch bereikbaar zijn? Uw huurder kan ongestoord (live-)gesprekken voeren met haar/hun klanten en zij kunnen ook vergaderen zonder steeds op hun telefoon te hoeven kijken. En Coworking Balie© zorgt er ook voor dat uw huurder ook zelf even “uit” kan staan als daar behoefte aan is. Dit voorkomt stress en zorgt voor rust en dus een betere gezondheid.

Met Coworking Balie© missen uw huurders nooit meer een telefoontje

Coworking Balie© beantwoordt alle oproepen die niet door uw huurders zelf beantwoord (kunnen) worden. Op deze manier biedt u uw huurders een mooie extra service die zeker gewaardeerd zal worden. Wij bieden onze telefoonservice ook aan ondernemers zonder vaste werkplek. Onze Angels vliegen met hun mee.

Extra voordeel voor u als verhuurder

Vanwege het collectieve karakter zijn wij in staat om een zeer scherpe prijs te bieden voor onze dienstverlening. Daar profiteren uw huurders uiteraard van, maar onze prijzen zijn dermate aantrekkelijk dat er voor u desgewenst een aantrekkelijke marge afgesproken kan worden.

Meer weten over Coworking Balie©

Neem dan contact met ons op!

Vijf redenen waarom Coworking Balie© werkt

Overal en (bijna) altijd bereikbaar

Vandaag de dag werken we waar, hoe en wanneer we maar willen. Dat geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Eén ding zal wel altijd hetzelfde blijven: het belang van goede telefonische bereikbaarheid. De Angels van Virtual Balie zijn er altijd. Nou ja, bijna altijd. ’s Avonds en op zondag hebben zij ook rust..

Verhoogt productiviteit

Uw huurders willen even niet gestoord worden, dus ook geen vervelende telefoongeluidjes die toch onbewust zorgen voor afleiding. Lekker productief bezig zijn en volledig focussen, brainstormen of overleggen met klanten. Met het belverslag van Coworking Balie© kunnen uw huurders het gemiste telefoontje later afhandelen.

Volledig ontzorgd

De term ‘volledig ontzorgd’ is een containerbegrip waarvan ook u vast van bent gaan zuchten... Toch dekt dat de lading. De gegarandeerde telefonische bereikbaarheid maakt de service op coworking spaces compleet. Uw huurders kiezen toch het liefst voor die ene plek waar alles, maar dan ook echt alles, piekfijn geregeld is?

Iedereen profiteert

Bij de hele grote kantoorverhuurders is er een receptie met telefonist(e) aanwezig die een gesprek aanneemt en doorverbindt. Op een coworking space is dat er niet. Dat is toch gek? Met de dienst van Coworking Balie© biedt u deze service alsnog: een centraal punt waar alle telefoontjes van iedereen binnenkomen en netjes worden afgehandeld.

All-inclusive

U biedt mooie werkruimtes, vergaderruimtes, snelle wifi, koffie- en theefaciliteiten enz. Uw huurders waarderen de extra zorg en aandacht die u biedt. Maar uw huurders zullen zelf ook de best mogelijk service willen bieden aan hun klanten. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een eerste vereiste. Door Coworking Balie© in te schakelen geeft u uw huurders de all-inclusive service waar zij blij van worden en daardoor langer huurder bij u zullen blijven.

Stichting B4 Nature

De Stichting B4Nature beveelt de Virtual Balie van harte aan. Als Non-Profit Stichting missen we op deze manier nooit een oproep. De professionele medewerkers van Virtual Balie, naar waarheid “Ängels” genoemd, beantwoorden niet alleen perfect en vriendelijk onze telefoontjes, ze geven zelfs onze contacten en klanten antwoord op de meest voorkomende vragen! Eindelijk krijgen we binnen de minuut een transcriptie van het telefoontje een mail. FMC heeft ons geholpen onze Foundation te ontwikkelen!

Peter Schallenberg

Zoetermeer

Henk Kuiper Webs

Virtual Balie doet wat ze beloven! Ik hoef mij geen zorgen te maken over mijn bereikbaarheid. Zoals ze zelf al zeggen “Altijd bereikbaar, ook als u er zelf niet bent! Ideaal als je, zoals ik, regelmatig onderweg bent!

Henk Kuiper

Capelle a/d IJssel

Asha Fotografie

Mijn telefoontjes worden beantwoord, met een glimlach, want dat vind ik belangrijk. Als ik in een shoot zit, in gesprek ben of eens geconcentreerd wil werken, kan ik dat ongestoord doen.
Letterlijk van elk telefoontje krijg ik bericht, ook bij geen terugbelnotitie zie ik wie mij gebeld heeft en dat vind ik fijn. Dankzij de angels van FMC Virtual Balie. Want zij nemen altijd op.
Wij zijn heel blij met hen. Dank, lieve angels!

Asha Gaalman Fotografie

Rotterdam

CaterMaat Koffie

Extra voordeel van Eddy’s Virtual Balie:

Wanneer ik niet bereikbaar ben weet ik gewoon dat ik bereikbaar ben en dat geeft een prettig gevoel en geen stress aan gemiste telefoontjes. Tijdens de vakantie is nog prettiger. Ik kan nu genieten van mijn vakantie met de wetenschap dat ik gewoon bereikbaar ben en een email ontvang waardoor ik de klant toch te woord kan staan maar dan op het moment dat het mij uitkomt. Tevens is de klant dan nog extra blij omdat ik toch nog antwoord.

Marcel Oostrom

Schiedam

Meedoen in Rotterdam

St. Meedoen in Rotterdam werkt een tijd samen met FMC. We zijn erg tevreden met de bereikbaarheid en de dienstverlening. Onze klanten worden snel te woord gestaan en krijgen goede informatie. Lastige situaties worden naar ons doorverbonden of ontvangen wij een terugbel notitie. Overweeg u ook om een telefoondienst in te huren, vraag dan een gesprek aan met Eddy. Hij verplaatst zich goed in de situatie van het bedrijf en komt met de oplossing!

Caroline Mahutte

Rotterdam

Oudebeek Beleggen

Als zzp-er is het voor mij niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. En dat is vervelend.  Maar nu met Virtual Balie als ik even niet gebeld wil worden schakel ik mijn mobiele telefoon door naar  FMC Virtual Balie en er wordt professioneel opgenomen.  Super handig! Ik dacht altijd dat zo’n professionele telefonische antwoordservice onbetaalbaar zou zijn. Helemaal niet! Ik raad iedereen aan die, net als ik, geen gesprekken wil missen om contact op te nemen met de angels van FMC Virtual Balie.

Joop Oudebeek

Dordrecht

Mo2vation

De bereikbaarheid van Virtual Balie is gewoon top, maar hoe kan het ook anders als dit hetgeen is waar zij voor staan. “ongestoord naar de top, de angels van Virtual Balie nemen áltijd op!”. De angels zijn vriendelijk, duidelijk en weten  elk telefoontje goed af te handelen. Zij nemen heel de dag telefoontjes aan van verschillende bedrijven, maar toch is hier niks aan te merken in kennis en professionaliteit. Ik zou iedereen dit aanraden. Het is zeker de moeite waard en het kan zelfs extra inkomsten opleveren, want wanneer jij een telefoontje mist kan je ook de omzet hiervan mislopen.

Gillian de Bruin

Rotterdam

Linpro

Wij maken gebruik van FMC, al onze telefoons zijn doorgeschakeld naar ons Virtual Balie. Tot een jaar geleden zaten wij geheel in de stress, en toen sprong Eddy Ramos voor ons in de bres. Wij zijn maar een klein bedrijf, en dan is de telefoon vaak een ondergeschoven kind. Eddy ontzorgt ons nu van de telefonische bereikbaarheid. Wij kunnen ongestoord rustig verder bouwen, zonder dat de klanten er iets van merken. Wij zijn u altijd bereikbaar en de terugkoppeling van de angels zijn erg accuraat. Alle bedrijven zou ik dit aanraden.  Bedankt Eddy en jouw angels.

Michael en Rick

Beesd Gelderland

Albeda College

“FMC Virtual Balie is een goed leerbedrijf voor onze studenten. Zeer professioneel. Eddy kennen wij als een klantgerichte, zeer gedreven en prettige partner om mee samen te werken.”

Gerrie Wardenier

Rotterdam

MR Beveiliging.nl

Met FMC is het altijd fijn samenwerken. Er is persoonlijk contact en als we een wijziging hebben of door willen voeren is dat altijd op een hele korte termijn geregeld. Als er een urgent telefoongesprek binnenkomt zijn ze ook zeker niet te beroerd om ons op alle mogelijke manieren te bereiken. Voor ons is FMC Virtual Balie de optimale doorverbindservice en hopen nog jaren met ze samen te werken.

Marcel Randshuizen

Hillegom