Coworking

Virtual balie / Coworking

Gegarandeerde telefonische bereikbaarheid

Coworking Balie© maakt de service op coworking spaces compleet
De Angels van Virtual Balie regelen het

Het werken in een coworking space is voor u als ondernemer een uitkomst. Een plek waar kennis, kunde, enthousiasme en creativiteit rijkelijk stromen. Met strakke werkplekken en alle denkbare faciliteiten. Kortom: alles is er piekfijn geregeld!

Coworking Balie© maakt deze service nóg completer. Hoe fijn is het als uw klant altijd te woord wordt gestaan, ook als u zelf even niet bereikbaar bent? Coworking Balie© beantwoordt namelijk alle oproepen van iedereen aanwezig.

Met Coworking Balie© mist u dus nooit meer een telefoontje. Een prettig idee. En over piekfijn geregeld: deze dienstverlening kan zelfs via de huurovereenkomst geregeld worden.

Geen vaste werkplek? Ook geen probleem, wij vliegen met u mee.

Meer weten over Coworking Balie©

Neem dan contact met ons op!

Drie redenen waarom Coworking Balie© werkt

Altijd bereikbaar op een vast telefoonnummer

Vandaag de dag werken we waar, hoe en wanneer we maar willen. Dat geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een coworking space biedt vaste werkplekken die u kunt huren voor die momenten dat u daar behoefte aan heeft. Bij zo’n vaste werkplek hoort ook een vast telefoonnummer. Klanten waarderen dat boven een mobiel telefoonnummer. Met een vast telefoonnummer geeft u uw klant aan dat u altijd bereikbaar bent. En met Coworking Balie© bent u dat ook. De Angels van Virtual Balie nemen namelijk altijd op. Nou ja, bijna altijd. ’s Avonds en op zondag zijn zij vrij.

All-inclusive voor iedereen

Om relaties professioneel te kunnen ontvangen, heeft u een vergaderruimte geboekt binnen uw coworking space. Uw klanten waarderen dat stukje extra zorg en aandacht. Op een groot kantoor is er vaak een hostess of beveiliger waar de klant zich moet aanmelden als zij voor een afspraak komen. Ook nemen zij de telefoon op en verbinden die door. Op een coworking space is die service er niet. Dat is toch gek? Met de dienst van Coworking Balie© nu wel: een centraal punt waar alle telefoontjes van iedereen binnenkomen en vervolgens netjes worden gerapporteerd..

Verhoging productiviteit door volledige service

Even niet gestoord worden, dus ook geen vervelende telefoongeluidjes die onbewust zorgen voor afleiding, waardoor u zich volledig kunt focussen, brainstormen of overleggen met klanten. Lekker productief bezig zijn. U wordt op bel-gebied ‘volledig ontzorgt’ door de Angels. En ja: ontzorgen is een vreselijk containerbegrip. Toch dekt dat het de lading, want de gegarandeerde telefonische bereikbaarheid maakt de service op coworking spaces compleet. U kiest toch voor de ene plek omdat alles, maar dan ook echt alles, piekfijn geregeld is? Met het belverslag van Coworking Balie© handelt u later de gemiste telefoontjes wel af.

Stichting B4 Nature

De Stichting B4Nature beveelt de Virtual Balie van harte aan. Als Non-Profit Stichting missen we op deze manier nooit een oproep. De professionele medewerkers van Virtual Balie, naar waarheid “Ängels” genoemd, beantwoorden niet alleen perfect en vriendelijk onze telefoontjes, ze geven zelfs onze contacten en klanten antwoord op de meest voorkomende vragen! Eindelijk krijgen we binnen de minuut een transcriptie van het telefoontje een mail. FMC heeft ons geholpen onze Foundation te ontwikkelen!

Peter Schallenberg

Zoetermeer

Henk Kuiper Webs

Virtual Balie doet wat ze beloven! Ik hoef mij geen zorgen te maken over mijn bereikbaarheid. Zoals ze zelf al zeggen “Altijd bereikbaar, ook als u er zelf niet bent! Ideaal als je, zoals ik, regelmatig onderweg bent!

Henk Kuiper

Capelle a/d IJssel

Asha Fotografie

Mijn telefoontjes worden beantwoord, met een glimlach, want dat vind ik belangrijk. Als ik in een shoot zit, in gesprek ben of eens geconcentreerd wil werken, kan ik dat ongestoord doen.
Letterlijk van elk telefoontje krijg ik bericht, ook bij geen terugbelnotitie zie ik wie mij gebeld heeft en dat vind ik fijn. Dankzij de angels van FMC Virtual Balie. Want zij nemen altijd op.
Wij zijn heel blij met hen. Dank, lieve angels!

Asha Gaalman Fotografie

Rotterdam

Maat Koffie

Extra voordeel van Eddy’s Virtual Balie:

Wanneer ik niet bereikbaar ben weet ik gewoon dat ik bereikbaar ben en dat geeft een prettig gevoel en geen stress aan gemiste telefoontjes. Tijdens de vakantie is nog prettiger. Ik kan nu genieten van mijn vakantie met de wetenschap dat ik gewoon bereikbaar ben en een email ontvang waardoor ik de klant toch te woord kan staan maar dan op het moment dat het mij uitkomt. Tevens is de klant dan nog extra blij omdat ik toch nog antwoord.

Marcel Oostrom

Schiedam

Meedoen in Rotterdam

St. Meedoen in Rotterdam werkt een tijd samen met FMC. We zijn erg tevreden met de bereikbaarheid en de dienstverlening. Onze klanten worden snel te woord gestaan en krijgen goede informatie. Lastige situaties worden naar ons doorverbonden of ontvangen wij een terugbel notitie. Overweeg u ook om een telefoondienst in te huren, vraag dan een gesprek aan met Eddy. Hij verplaatst zich goed in de situatie van het bedrijf en komt met de oplossing!

Caroline Mahutte

Rotterdam

Oudebeek Beleggen

Als zzp-er is het voor mij niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. En dat is vervelend.  Maar nu met Virtual Balie als ik even niet gebeld wil worden schakel ik mijn mobiele telefoon door naar  FMC Virtual Balie en er wordt professioneel opgenomen.  Super handig! Ik dacht altijd dat zo’n professionele telefonische antwoordservice onbetaalbaar zou zijn. Helemaal niet! Ik raad iedereen aan die, net als ik, geen gesprekken wil missen om contact op te nemen met de angels van FMC Virtual Balie.

Joop Oudebeek

Dordrecht

Mo2vation

De bereikbaarheid van Virtual Balie is gewoon top, maar hoe kan het ook anders als dit hetgeen is waar zij voor staan. “ongestoord naar de top, de angels van Virtual Balie nemen áltijd op!”. De angels zijn vriendelijk, duidelijk en weten  elk telefoontje goed af te handelen. Zij nemen heel de dag telefoontjes aan van verschillende bedrijven, maar toch is hier niks aan te merken in kennis en professionaliteit. Ik zou iedereen dit aanraden. Het is zeker de moeite waard en het kan zelfs extra inkomsten opleveren, want wanneer jij een telefoontje mist kan je ook de omzet hiervan mislopen.

Gillian de Bruin

Rotterdam

Linpro

Wij maken gebruik van FMC, al onze telefoons zijn doorgeschakeld naar ons Virtual Balie. Tot een jaar geleden zaten wij geheel in de stress, en toen sprong Eddy Ramos voor ons in de bres. Wij zijn maar een klein bedrijf, en dan is de telefoon vaak een ondergeschoven kind. Eddy ontzorgt ons nu van de telefonische bereikbaarheid. Wij kunnen ongestoord rustig verder bouwen, zonder dat de klanten er iets van merken. Wij zijn u altijd bereikbaar en de terugkoppeling van de angels zijn erg accuraat. Alle bedrijven zou ik dit aanraden.  Bedankt Eddy en jouw angels.

Michael en Rick

Beesd Gelderland

Albeda College

“FMC Virtual Balie is een goed leerbedrijf voor onze studenten. Zeer professioneel. Eddy kennen wij als een klantgerichte, zeer gedreven en prettige partner om mee samen te werken.”

Gerrie Wardenier

Rotterdam

MR Beveiliging.nl

Met FMC is het altijd fijn samenwerken. Er is persoonlijk contact en als we een wijziging hebben of door willen voeren is dat altijd op een hele korte termijn geregeld. Als er een urgent telefoongesprek binnenkomt zijn ze ook zeker niet te beroerd om ons op alle mogelijke manieren te bereiken. Voor ons is FMC Virtual Balie de optimale doorverbindservice en hopen nog jaren met ze samen te werken.

Marcel Randshuizen

Hillegom